30-10-2022

 

Vandaag schrijf ik mijn eerste blog voor Jasca Jewels. Geen idee waar een blog aan moet voldoen maar ik maak er gewoon een leuk en gezellig verhaaltje van!

 

Over twee uurtjes mag ik naar Bergen om de laatste dag op de kunsttiendaagse te staan met mijn sieraden. Samen met vier andere kunstenaars deel ik een ruimte in het  'Harmonie gebouwtje'. Een oud en sfeervol pandje wat eigenlijk al gesloopt had moeten worden maar wat er steeds niet van komt door verschillende omstandigheden. Dit jaar mocht ik invallen voor een collega goudsmid. Dus  voor volgend jaar moet ik op zoek naar een nieuwe locatie.

 

Het zijn inspirerende, gezellige dagen geweest tot nu toe! Ik zie er in eerste instantie altijd een beetje tegenop want het vergt veel voorbereiding. Ook vind ik het vaak spannend of de sieraden wel in de smaak  vallen, of er veel bezoekers komen en hoe ga ik mijn tijd indelen en combineren met werk, kinderen en partner! Dan komt er een moment dat ik er heel veel zin in heb! Wat een dag voor het evenement wordt opgevolgd door een gevoel van 'waar ben ik aan begonnen'? Herkennen jullie dit?

Nu ik er midden in zit vind ik het hele leuke dagen en ben ik blij dat ik het heb gedaan.

 

Ik heb het begin van een nieuwe collectie mogen laten zien aan de bezoekers en meerdere personen hebben zich opgegeven om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwe lijn met natuur sieraden. Als je niet langs geweest bent dan weet je het waarschijnlijk nog niet maar ik ben bezig met het opzetten van een juwelen lijn die verkocht gaat worden via verkooppunten en een webshop. De exacte naam is nog niet definitief maar zal waarschijnlijk gaan heten: Beauty of nature jewelry. Zoveel zin heb ik om deze lijn uit te werken met in eerste instantie  tien basismodellen in zilver gecombineerd met edelstenen. Er gaan veel bloemen en bladeren in voorkomen!

Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van de lancering op 21 maart!? Laat dan even een berichtje achter via het contactformulier! Je krijgt dan ook 10% korting op de eerste bestelling via de webshop :).

 

Ik wens jullie een hele fijne dag toe, het zonnetje gaat schijnen!

 

Groetjessss Jasca