Bedankt voor het bezoeken van de website.

 

Mijn naam is Jasca Boeters. De sieradenlijn Jasca Jewels ben ik gestart na het behalen van mijn diploma op de  vakschool in Amsterdam . Vanaf het begin ben ik ingeschreven als bedrijf bij de Kamer van Koophandel.  De sieraden die ik ontworpen heb zijn altijd in de stijl met bladeren , bloemen en glooiende lijnen geweest. Het leuke is wel dat er toch een hele ontwikkeling te zien is in de sieraden van begin tot nu.

Naast Jasca Jewels heb ik bijna altijd een vaste baan gehad in de juwelenbranche. In verschillende juweliers (laag-, midden- en hoog segment), als verkoopster, goudsmid, gastvrouw, sieradenfotografe, fotografiebewerking. Eigenlijk zijn alle kanten van het vak wel voorbij gekomen.  Ook heb ik een periode van ongeveer twee jaar als zelfstandige gewerkt. Met opgroeiende kinderen was dit voor mij wat lastig bolwerken, ik miste het contact met collega's en structuur vind ik fijn.  Gelukkig vond ik een parttime baan bij een goudsmid in de buurt waar ik jaren met plezier gewerkt heb. 

Corona kwam voorbij, tegelijkertijd met een gigantische verbouwing. Alles bij elkaar werd dit even te veel en ben ik mijn werkzaamheden als zelfstandig goudsmid af gaan bouwen. Het leek mij beter om er helemaal mee te stoppen voor de rust 
Dit heeft mij goed gedaan en ik heb weer heel veel zin om door te pakken. Sinds mei 2023 heb ik een atelier in de oude Drukkerij van Alkmaar waar ik de sieraden in alle rust kan ontwerpen en maken. Het atelier is open op afspraak en in de toekomst zal ik open 'shop' dagen organiseren. Zo is de drempel lager om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en vragen te stellen.


Veel plezier met shoppen en graag tot ziens!

 

Groetjes Jasca